Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 iunie 2024

Porți Deschise de Ziua Culturii Naționale și weekend cu povești la Teatrul Colibri


COMUNICAT

Teatrul pentru copii și tineret Colibri își așteaptă cu drag vizitatorii marți, 15 ianuarie 2019, de Ziua Culturii Naționale, când își deschide din nou porțile, între orele 10:00 – 16:00, pentru toți cei curioși și dornici să arunce un ochi în spațiile în care sunt construite decorurile, păpușile, în care sunt realizate costumele, elementele de butaforie, în depozitul care adăpostește creații ce constituie istoria de 70 de ani ai teatrului de păpuși craiovean. De asemenea, vizitatorii vor putea intra în culise, vor putea încerca emoția întâlnirii cu scena, altfel decât din scaunul de spectator.

După ce explorăm marți lumea din spatele spectacolelor, în weekend ne bucurăm de ele, în în Sala mare a Teatrului Colibri.

Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 18:00, publicul este așteptat la spectacolul Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, scenariul, regia şi scenografia de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru. În distribuție: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

Duminică, 20 ianuarie 2019, la ora 11:00 îi întâlnim pe Prietenii Motanului Încălțat, în spectacolul cu scenariul şi regia semnate de actriţa Iulia Cârstea. Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Reamintim că, după ora de începere a spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni