Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iunie 2024

Emisiunea „Cu…minte de weekend” la Radio România Cultural împlinește 10 ani


În urma cu 10 ani 21 septembrie …  era duminică. Atunci ne lansam în eter ca un pariu: cu noi echipa de atunci și cu cei care, speram noi, vor fi curioși să ne cunoască: ascultătorii.
”Cu…minte de weekend” înseamnă azi un pariu câștigat nu fără dificultăți în 10 ani. Înseamnă provocări la nesfârșit și prietenii noi. Înseamnă de ceva timp încă o familie. Înseamnă o viață după alte tipare – aceea în care tu ești liber când ceilalți sunt la serviciu și invers. Și atunci, ca să nu te plictisești mai însăilezi o poveste pe care ai cules-o în drumurile făcute. În avans , așa, să fie pentru weekendul viitor
”Cu…minte de weekend” înseamnă mai presus de toate o mână de oameni veseli, cu neastâmpăr în structura lor genetică și cărora li se spune pretențios “echipă”.

Oameni creativi și inimoși pe teren, oameni cu suflet frumos la pupitrul din Regia de Emisie, oameni echilibrați și pe care știi că te poți baza oricând așa cum sunt cei care asigură tehnic întâlnirile noastre , în direct, din spații neconvenționale- băieții de la Transmisii Exterioare, oameni gata să-ți întindă o mână de ajutor la Producție,oameni simpatici și de toată isprava în secretariatul redacțional. Colegi? Nu…pur și simplu prieteni. Lor le datorez, eu cea care semnez, totul. Lor și mai ales celor care aleg să-și petreacă weekendul alături de noi pe frecvențele Radio România Cultural. Și dacă emisiunii cu optimism îi doresc mulți ani de acum înainte, pentru toți acești oameni care mi-au stat alături în acești 10 ani fac o reverența și spun un singur cuvânt: MULȚUMESC!

Andreea Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni