Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Transilvania Train, din nou pe șine în mai puțin de o săptămână


Comunicat

O experiență unică de călătorie cu trenul prin inima Transilvaniei, călătoria începe din nou in Brașov, la 22 august.

Este al doilea an de când agențiile de turism Globe 365 și Free Spirit Travel au lansat proiectul ”Transilvania Train”, o călătorie cu trenul turistic prin intermediul căreia cei interesați de experiențe neconvenționale și de arome tradiționale vor avea ocazia să exploreze cele mai frumoase zone ale Transilvaniei.

În această săptămână am anunțat închiderea rezervărilor pentru această ediție, având în vedere faptul că trenul va porni în mai puțin de o săptămână, în perioada 22 – 26 august. În același timp, pregătim deja planul pentru anul 2019, când plănuim să avem 2 ediții, una dintre ele in luna iunie, iar următoarea pentru final de august și început de lună septembrie”, spune Cristi Pitulice, co-fondator Transilvania Train.

Anul 2018 aduce elemente noi în cadrul experienței turistice, inspirate de experiența anului trecut. Participanți din România, dar și din țări ca Germania, Austria, Polonia, pasionați de călătorii cu trenul și experiențe culturale vor avea la dispoziție 5 zile pentru a explora cultura și istoria Transilvaniei pe parcursul a 600 km plini de povești, iar pachetul turistic înglobează vizita a peste 20 de fortificații, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, un workshop gastronomic în Sebeș, 2 concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului, 2 petreceri tradiționale și multe altele.

Pentru această ediție, am gândit 2 evenimente deschise publicului, nu doar participanților Transilvania Train, în așa fel încât să oferim oricui ocazia să întrevadă ce înseamnă, de fapt, această experiență turistică. Așadar, concertul de orgă din Biserica Evanghelică de la Sebeș, în 25 august și cel al Orchestrei Filarmonicii Sibiu, pe strada Cetății din Sibiu, în 26 august vor fi cu acces liber.”, spune Oana Pricop, co-fondator Transilvania Train.

Proiectul Transilvania Train este organizat prin parteneriatul cu CFR Călători, iar trenul ce va fi constant la dispoziția grupului cuprinde vagoane de tip bar-bistro, unde vor fi organizate degustări de produse sub supravegherea unui chef, alături de vinuri și băuturi locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni