Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

20 aprilie 2024

Vernisaj – Salonul de Bandă Desenată „Povești din București în Benzi Desenate”


INVITAȚIE

Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului București vă invită să participați la vernisajul Salonului de Bandă Desenată „Povești din București în Benzi Desenate”, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).

Salonul BD „Povești din București în Benzi Desenate” împlinește anul acesta 5 ani ! 

La ceas aniversar, artiştii de bandă desenată au fost invitați să participe cu pagini BD care conțin imagini, personaje, întâmplări din București, povești reale sau dintr-un univers imaginar.

Salonul este organizat de Muzeul Municipiului București la inițiativa dr. Adrian Majuru, Manager al Muzeului Municipiului București și a autorului de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu. A V-a ediție a Salonului BD se va desfășura la Muzeul Vârstelor – Casa Filipescu-Cesianu, parte componentă a Muzeului Municipiului București. Salonul va include prezentări de carte, conferinţe și o Şcoală de Vară, ce vor fi anunţate în curând.

Vor fi oferite trei premii pentru elevii şi studenţii participanţi la salon: Premiul pentru „Cea mai bună grafică”, Premiul pentru „Cea mai bună poveste” şi Marele Premiu.

Invitați ai salonului: 
Colegiul Naţional Spiru Haret Bucureşti şi Şcoala Montessano

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni