Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 martie 2024

Muzeul Casa Mureșenilor Brașov, anunț debut proiect MUZEUL DIN ȘCOALĂ


Comunicat

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, alături de partenerii lor – Asociația PRO-Șirnea, Primăria Fundata și Școala Gimnazială Fundata –, anunță începerea proiectului „MUZEUL DIN ȘCOALĂ – proiect de valorificare a colecției «Nicolae Frunteș» și a moștenirii culturale comunitare din Șirnea”.

Proiectul cultural este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și se va implementa în perioada aprilie-iulie 2018. Prin intermediul acestui proiect ne propunem valorificarea în scop turistic-social a moștenirii culturale reprezentate de colecția „Nicolae Frunteș” din Șirnea.

Principalele activități ale proiectului sunt: cercetarea-documentarea moștenirii culturale a comunității din Șirnea; realizarea în cadrul Școlii Gimnaziale din Șirnea a unei expoziții temporare cu patrimoniul din colecția muzeului și derularea de activități educaționale inspirate de specificul colecției și a identității comunității locale.

Mai multe informații despre evoluția activităților și a proiectului pot fi aflate de pe pagina de internet http://muzeulmuresenilor.ro/category/proiecte. De asemenea, ne puteți urmări pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CasaMuresenilorMuzeulImnuluiNational

Contact detalii suplimentare: Cristina Seitz, manager proiect, tel. e-mail: cristinaseitz@gmail.com

 

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

 

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni