Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

25 aprilie 2024

Şcoala: Trecut vs. Viitor


Romania este si tara copiilor cu abilitati inalte sau supradotati, iar pentru ei, in ultimii ani, s-au creat programe dedicate de educatie, de aceea, Asociatia pentru Educatie si Stiinta Kleine Schule continua seria conferintelor „PAPUCI MARI, papuci mici”, prin cea de-a 5-a editie: „Scoala: Trecut vs. Viitor”, sambata, 17 martie, in Bucuresti.

In aceasta editie ne vor insoti speakeri apreciati in viata publica, dornici sa impartaseasca ganduri frumoase si povesti inspirationale. De asemenea, alaturi de Asociatia pentru Educatie si Stiinta Kleine Schule sunt implicate si institutii dornice sa sustina noile principii de educatie, precum: MEN, ARACIP, si desigur, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Cui ne adresam in cadrul acestei conferinte?
Ei bine, asteptam ca din publicul nostru sa faca parte in principal: parinti actuali, viitori parinti, cadre didactice, persoane de decizie din domeniul educational si nu numai!

Inscrierea la conferinta se va face in limita locurilor disponibile (minim 100), prin formularul de inscriere de mai jos.

Te asteptam sa construim impreuna viitorul copiilor nostri! 🙂

Link formular de inscriere – http://www.kleine-schule.ro/mainevents5/

*Nota: Prin inscrierea a 2 persoane din aceeasi familie (de ex: mama + tata) se acorda o reducere de 10 % pentru fiecare categorie de bilete, mentionate mai sus.

**Nota: La inscrierea a 2 persoane din aceeasi familie, este asigurata inscrierea gratuita a unui cadru didactic recomandat. Datele cadrului didactic, precum si a celor 2 persoane inscrise se vor trimite impreuna cu OP-ul, la adresa de e-mail: roxana@kleine-schule.ro

***Nota: Toate cadrele didactice dornice sa participe la aceasta conferinta isi pot asigura un loc in sala doar insotite de doi parinti, conform notei (**) de mai sus.

Plata se va face prin transfer bancar (cont: IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociatia Kleine Schule, CIF 28798450) iar la transmiterea OP-ului veti primi confirmarea locului in sala.

Adresa e-mail pentru transmiterea OP-ului: roxana@kleine-schule.ro

Multumim,
Echipa Kleine Schule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni