Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

COMUNICAT DE PRESĂ- PUȘLAMAUA DE LA ETAJUL13, miercuri 10 ianuarie orele 19.00 la TEATRUL ARTE DELL ANIMA Bucuresti


COMUNICAT DE PRESĂ- PUȘLAMAUA DE LA ETAJUL13, miercuri 10 ianuarie orele 19.00 la TEATRUL ARTE DELL ANIMA

MIERCURI, 10 ianuarie 2018, la orele 19.00 la TEATRUL ARTE DELL ANIMA,strada Făinari, nr 17 A, sector 2, BUCUREȘTI VĂ INVITĂM LA SPECTACOLUL DE TEATRU PUȘLAMAUA DE LA ETAJUL 13 de MIRCEA M. IONESCU, cu actrița romîno-canadiană CLAUDIA MOTEA, în regia lui Vlad Stănescu, sunet Alexandru Rădulescu.

PUȘLAMAUA DE LA ETAJUL 13 de Mircea M. Ionescu, jucată de actrița româno-canadiană Claudia Motea, în regia lui Vlad Stănescu de la Teatrul Național București, deschide o nouă perspectivă explozivă în această stagiune teatrală, 2017-2018, atât în România cât și în Diaspora se joacă la Teatrul Arte dell’Anima din București în data de 10 ianuarie, orele 19:00!

Personaj simbol al Tineretului zilelor noastre, „Pușlamaua”, este o puștoaică de 15 ani percepută de societate ca fiind „și bună și rea și nebună” care transmite, prin rolul compozițional de excepție al actriței Claudia Motea, un mesaj pozitiv, potrivit căruia oamenii să nu mai trăiască, în continuare, „cu frâna de suflet trasă”.
Dramaturgul Mircea M. Ionescu dăruiește scenei un text de o mare valoare umană cu un dezinvolt curaj și rafinament metaforic, pe care actrița Claudia Motea îl fructifică, excelent, prin talentul ei care a consacrat-o, sensibilizând la modul cel mai profund inima spectatorului.

În deplină simbioză cu textul este muzica scrisă de Dennis Dreith, compozitor american care a semnat coloana sonoră la filme celebre, precum Jurrasic Park, Brave Heart și sunetul asigurat de Alexandru Rădulescu, inginer electroacustic la Teatrul Național București.
Iată o piesă, aflată la cea de-a unsprezecea montare a ei, pentru toate vârstele, cu mult râs și lacrimă, care pledează pentru frumusețea sufletului uman și trage un semnal de alarmă asupra vieții societății actuale în care trăim!

Claudia Motea a fost remarcată datorită talentului său actoricesc, dar și pentru cel de dramaturg/scenarist, în țară, precum și în străinătate, obținând mai multe premii și distincții din partea unor instituții de prestigiu. The Theatre Film Festival London Canada i-a acordat titlurile de Best Actress, Best Original Script, Best Audience Award și o nominalizare Brickenden Award. În anul 2015 a primit Premiul de Excelență în cadrul Galei Celebrităților, iar în 2016 a fost aleasă Femeia Anului la Gala Femei de Succes. În prezent este director artistic al Teatrului „NOSTRUM”, afiliat Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și președinte al Departamentului Artele Spectacolelor al Uniunii Artiștitor Plastici.

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.
Preț bilet: 30 lei

Durată: 1h 5’

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest

*Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/puslamaua-de-la-etajul-13-909?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni