Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

25 aprilie 2024

Home- Salonul de iarnă la Metropolis Art Collection


COMUNICAT

DanaArtGallery și Metropolis Art Collection vă invită la o expoziție de grup care cuprinde lucrări de artă diverse: pictură, desen și  tehnică mixtă.  Ca în fiecare iarnă ne întalnim cu drag să povestim, înainte de sarbătorile de iarnă, într-un cadru intim, călduros la Metropolis Center.

Ne reunim  în decembrie în cadrul unei expoziții de grup sub numele salonul de iarnă  asemeni unei familii care se reunește  cu ocazia sărbătorilor. Tematica acestei expoziții „Home” pornește de la starea de a fi acasă, în familie.  Artiștii invitați de DanaArtGallery să expună sunt intotdeuna bucuroși sa cunoască oameni noi care se alatură grupului nostru. Expoziția este deschisă publicului oferind o varietate de lucrări de artă care pot fi achizitionate de la artiștii expozanți. Vom putea admira pictură figurativă,  abstractă, decorativa, expresionist- abstractă și suprarealism.

Expun: Andrada-Paula Vecleniț, Andreea Rus, Andreea Dosinescu, Bianca Ioniță, Daniela Mihai, Delia Orman, Dragoș Nicolae Lungu, Eugen Vasile Iovan, Gina-Paula Baranovschi, Laura Florea, Ruxandra Ștefana Munteanu

 

Lucrările expuse sunt de vânzare. Puteți găsi și alte variante de cadouri pe site:

Detalii : http://www.danaartgallery.ro/art-shop/noutati   comandă online.

Vă asteptăm cu drag la vernisajul expoziției pe data de 12 decembrie 2016, ora 19.00.

Metropolis Center, Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, București

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 10 decembrie 2017 – 15 februarie 2018, de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni