Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

17 aprilie 2024

EVENIMENT ARTISTIC UZPR LA TEATRUL NOTTARA


Comunicat de presa

La Teatrul Nottara, din București, B-dul Gheorghe Magheru nr 20,  sector 1, la data de 13 noiembrie a.c., orele 18.00, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, în cadrul manifestărilor cultural-artistice consacrate  Seratei „Eminescu Jurnalistul”, organizează un eveniment prin excelență dedicat artei teatrale și literaturii, cu actorii Claudia Motea și Dan Puric, moderator fiind Doru Dinu Glăvan, președinte al UZPR.

Astfel, îndrăgitul actor și deopotrivă eseist, Dan Puric, în expunerea sa „Eminescu ne-a unit”, va pleda în favoarea mândriei de a fi român și de a cunoaște și promova  valorile tradiționale și fundamentale ale culturii și ale civilizației autohtone.

În continuare, mult-apreciata actriță româno-canadiană  Claudia Motea va lansa cartea sa de poeme Preludii în Cetatea Soarelui, volum pe marginea căruia își vor exprima opiniile critice reprezentanți marcanți ai spiritualității românești contemporane. Cartea apare la Editura UZP, este tipărită de prestigioasa tipografie Gutenberg, distribuirea ei fiind preluată recent de importanta rețea națională de difuzare a cărții LIBRIS Editorial.

Manifestarea va fi întregită de prezentarea unor informații inedite de către reputatul  eminescolog, Miron Manega, în colajul „ De La Eminescu cetire.”

Desfășurarea întregului eveniment va fi onorată de prezența unor personalități de largă recunoaștere pe tărâmul vieții estetice.

Iubitori de frumos, sunteți așteptați cu multă dragoste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni