Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 martie 2024

Conferință EMINESCU – AGENT SECRET, TRAFICANT DE CĂRȚI INTERZISE


COMUNICAT

EMINESCU – AGENT SECRET, TRAFICANT DE CĂRȚI INTERZISE și alte necunoscute din viața marelui poet – 25 octombrie, de la ora 19:00, la sala Dalles din București.

Conferința prezintă informații excepționale despre Eminescu, lucruri puțin sau aproape deloc cunoscute de publicul larg. Este important de subliniat că acest eveniment nu este împotriva lui, ci PENTRU Eminescu. Așa că îi rugăm pe atoateștiutorii tentați să tragă concluzii definitive doar de la vederea titlului (pe care conferențiarul l-a dorit mai provocator), să nu se aventureze în comentarii deplasate!

DETALII:

Cu ocazia acestei conferințe, jurnalistul, realizatorul tv și expertul în artă Miron Manega vă va conduce într-o lume pitorească și neobișnuită în care el, marele Eminescu, va apărea în ipostaze nebănuite de cei mai mulți. Toate aceste aspecte neobișnuite din viața lui, pe care le veți afla pe 25 octombrie, sunt susținute de documente și mărturii din secolul al XIX – lea. O conferință la care merită să veniți!

Evenimentul va avea loc miercuri, 25 octombrie, de la ora 19:00, la sala Dalles din București (Bv Nicolae Bălcescu nr. 18 – lângă Intercontinental). Intrarea 20 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la Anticariatul care se găsește la intrarea în Sala Dalles, în fiecare zi, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni