Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

26 aprilie 2024

‘’La pas pe Calea Victoriei’’ cu pictorul 3D Daniel Relenschi


Daniel Relenschi ne cheamă la joacă Sâmbătă și Duminică, 3 și 4 Iunie în cadrul evenimentului ‘’La pas pe Calea Victoriei’’, eveniment organizat de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, unde pictează două sotroane în 3D, o reinterpretare a unui joc al copilăriei de altădată. Această reinterpretare vine în speranța că jocul va prezenta interes și pentru copii de astăzi care nu cunosc atât de bine jocurile copilăriei de altădată.

De asemenea, Daniel Relenschi a pregătit și hărțile evenimentului ‘’La pas pe Calea Victoriei’’, care vor fi așezate la un capăt și altul al tronsonului pietonal. Hărțile au 3 pe 5 metri, sunt pictate pe linoleum, au un aspect antichizat și sunt destinate de asemenea pietonalului. Cu alte cuvinte se va putea calc ape ele, astfel descoperind rând pe rând evenimentele din cadrul ‘’La pas pe Calea Victoriei’’ care sunt reprezentate pe hartă cu simboluri colorate.

Pe 3 și 4 iunie, Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „La pas pe Calea Victoriei”, care transformă segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei, până la intersecția cu strada George Enescu, într-o zonă pietonală.

Povestea uneia dintre cele mai emblematice artere ale Capitalei, o stradă elegantă și plină de tradiție, va fi rescrisă în weekendul 3 – 4 iunie, folosindu-se de trecutul acesteia, însă, ancorându-se în prezent prin activitățile și manifestările stradale de sărbătoare, toate cu intrare gratuită!

Prima ediție a evenimentului, organizată luna în aprilie, s-a bucurat de un real succes, motiv pentru care Primăria Capitalei propune o nouă experiență, în weekendul care include minivacanța de 5 zile din luna iunie, oferind astfel o alternativă de petrecere a timpului liber pentru cei din Capitală, dar și pentru turiștii veniți din țară și din străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni