Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Concursul Național de Dans „Dance For You”


Sâmbătă 11 martie 2017 pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Bușteni a avut loc Concursul Național de Dans „ Dance For You ” aflat la ediţia a IV-a, o manifestare cultural – artistică de nivel național, organizată de Asociația Centru de Activități Recreative și Educative ”Școala Altfel” în parteneriat cu Centrul Cultural „Aurel Stroe” și primaria Oraș Bușteni.
La concurs au  participat  700 de copii și adolescenți, sala de spectacole, dar şi spaţiile Centrului Cultural s-au dovedit neîncăpătoare pentru afluenţa generată de această ocazie.
Numeroase trupe, dar şi apariţii individuale, au prezentat publicului spectator adevărate demonstraţii de virtuozitate, cuprinzând stiluri diferite, de la balet, dans clasic, etno, dans de caractert etc.
Sâmbătă, 18 martie 2017 la ora 18.00,  Centrul Cultural „Aurel Stroe” şi Fundaţia Spirit Românesc Pro Arte şi Caritate vă invită la o seară de teatru: Trupa de teatru Zamora va prezenta spectacolul de teatru „Magazinul de bărbaţi”, patru comedii scurte ale scriitoarei româno-americane Alexandra Ares în regia şi producţia Valeriei Ioniţă. Intrarea liberă.
 
 
CENTRUL CULTURAL „AUREL STROE” – BUŞTENI
afis teatru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni