Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

20 aprilie 2024

Teatrul Rosu – programul săptămânii


Impro Comedy Show cu Trupa iELE – 26 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Înființată în 2014, trupa iELE însumează peste 200 de spectacole în toată țara. Trupa este formată din 5 actrițe improvizatoare, cu experiență, fiind singurul produs de gen din România. iELE fac spectacole memorabile, având deja un public fidel, prezent tot mai des la spectacolele lor.
26-feb-h-20
Fiecare show este altfel, iar publicul este liber să intervină cu sugestii în scenele care se derulează, lucru care duce la un plus de comic. Dacă vii o dată, fii sigur că vei reveni.
iELE sunt: Camelia Pintilie / Victoria Raileanu / Adriana Bordeanu / Juli Nagy / Delia Riciu / Ruxandra Coman / Mihaela Georgescu / Alexandra Timofte.
Preț bilet 25 lei. Acces 19:00 – 19:45. Rezervări 0723 196 376.
****
„Soț de vânzare”, regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Maria Radu, Marius Gîlea.
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 15:30, iar rezervările se revendică până la 16:45. Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.
**** 
26-feb-h-12
Este povestea spectaculoasă a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela.
Alături de bunii lui prieteni, pantera Baghera și ursul Baloo,  acesta descoperă toate secretele pădurii. Însă jungla ascunde și răuvoitori – maimuțele care s-au gândit să-l răpească.
Într-o seară, pe când toate animalele dormeau, ele l-au adus pe Mowgli în Cetatea Maimuțelor. Baloo, Baghera și pitonul Kaa au reușit să-l elibereze după o luptă grea. Însă pericolul nu a trecut, deoarece tigrul Shere Khan stă la pândă de zile-n șir ca să-l mănânce. Oare ce se va întâmpla?
Preț bilet 25 Lei. Acces 10.30-11.45. Rezervări 0723 196 376.
*****
„Soțul soției mele”, de Miro Gavran. Cu Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais.
În localitatea Split, se întâmplă ca într-o zi să apară la domiciliul lui Luka (fost marinar, căsătorit cu Eva în prezent), un domn care pretinde că este soțul soției lui Luka. Acesta spune că se numește Tony și încearcă să-l determine pe Luka să renunțe la Eva. Din momentul intrării în scenă a personajului Tony, piesa este structurată într-o cascadă de întâmplări comice, cu răsturnări de situații dinamice și amuzante.
Accesul  se realizează începând cu ora 18.30, iar rezervările se revendică până la 19.45. Informații și rezervări 0723196376. Preț bilet: 25 lei.
DSC_1406



****

23-feb-2„O comedie de coșmar”, în regia lui Radu Dragomirescu, vizează contemporanul, atât într-o familie simplă, cât și în clasa de mijloc și intelectualitate.
Cu Camelia Pintilie, Mihaela Sîrbu, Iulian Sfircea, Cătălin Cosarca / Radu Dragomirescu.
Spectacolul are o progresie fantastică, pornind de la o situație absolut banală care, treptat, escaladează, luând proporții aproape suprarealiste.
Ceea ce la început pare o problemă insignifiantă și inofensivă ajunge în final în punctul în care amenință să arunce în aer un întreg sistem de relații.
Niște părinți sunt chemați la școală să dea socoteală pentru o vorbă nesăbuită spusă de copilul lor de clasa a doua.
Un fiu întors acasă pentru vacanța de Paște descoperă lucruri despre familia lui care i-ar da coșmaruri și lui Freddy Krueger.
O discutie „sofisticată” între patru intelectuali este bruiată de o petrecere cu manele.
„O comedie de coșmar” este astfel o satiră la adresa prejudecăților și intoleranței.
Acces 18:30 – 19:45. Preț bilet 25 lei. Rezervări 0723 196 376.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni