Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

28 martie 2024

Expozitie aniversara 7 ani DanaArtGallery


DanaArtGallery și Metropolis Art Collection vă invită la  expoziția aniversară – 7 ani DanaArtGallery.

Expoziția  cuprinde lucrări de artă diverse în tehnicile: pictură, mixt media, grafica și fotografie.

Graphic / Reality cuprinde metamorfozări ale realității în imagini vizuale plastice , dar

și fragmente de realitate captate cu ajutorul  aparatului de fotografiat. Cu intervenții ale autorului, mai mult sau mai puțin reconoscibile, imaginile vor fi ca un ghid în  universul sensibil al artiștilor.

DanaArtGallery a început activitatea acum 7 ani, în timp realizand mai mult de 100 evenimente culturale. Este cunoscută prin evenimentele de sustinere a tinerilor artiști,in special,  dar și a numeroase evenimente cu artiști ajunși la maturitate.

Galeria Odeon și Metropolis Art Collection sunt doua spații care găzduiesc evenimentele noastre și ne bucuram de sustinerea pe care o oferă Teatrul Odeon și Metropolis Center în acest demers, în promovarea artei contemporane.

Ne bucuram și de colaborarea cu Fundația Domeniul Otetelișanu cu care am organizat, de 3 ani rezidențe de artă.  Scopul acestor rezidențe este de a realiza conexiuni între artisti – din diverse zone ale țării, de diferite vârste sau din  diverse tări  într-n cadru unic Conacul Otetelișanu.

Mulțumim colaboratorilor: artiști, parteneri media, profesori universitari, critici de artă și vizitatorilor, iubitorilor de artă care ne sunt alături.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 20 februarie 2017 – 11 martie 2017, de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.
Vă asteptăm cu drag la vernisajul expoziției pe data de 24 februarie 2017, ora 19.00
Metropolis Center, Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, București.
Expun:  Bogdana Contraș, Caroline Andreea Zgorțea, Cornelia Gherlan, Corina Sârbu, Daniela Mihai, Daniel Crăciun, Daniela Zbarcea, Elena Păunoiu, Eugen Vasile Iovan, Gabriela Aniței, Georgiana Păduraru, Iliescu Mirabela,Ionuț Lungu,  Larisa Melnic, Laura Florea, Mirela Bichigeanu, Raluca Risco, Raluca Caragea, Roland Edgar Vasiliu.
Organizatori: DanaArtGallery, Metropolis Art Collection

Sponsor: Domeniile Dealu Mare URLAȚI

www.danaartgallery.ro
afis aniv 7m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni