Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 martie 2024

Cerbal și Taurian la Târgoviște de Ziua Națională a României!


1d

Copii și părinți s-au oprit joi, 1 decembrie 2016, la librăria Fragilistic din Târgoviște pentru a-i cunoaște pe Cerbal și Taurian, personajele din albumul de bandă desenată „Pășunile de Aur”.

Autorul Mihai Ionuț Grăjdeanu a prezentat cartea desenând pentru cei de față, personaje din poveste, invitând copiii și la o serie de jocuri și concursuri ce au avut la bază întrebări, unele mai simple, altele mai complexe, din istoria străveche a poporului român, de pe vremea dacilor și a romanilor.

Povestea lui Cerbal si Taurian din albumul de bandă desenată este în fapt primul război dintre Decebal și Traian, moment istoric pe care autorul a ales să-l ilustreze având drept personaje animale și nu oameni.

Evenimentul de la librăria Fragilistic din centrul orașului Tărgoviște, i-a avut ca invitați pe istoricul și scriitorul Vasile Lupașc Sfinteș, cunoscut pentru cărțile și filmele sale dedicate variantei reale a vieții lui Vlad Țepeș și pe membrii grupului Marveii, iscusiți realizatori de obiecte 3D.

Mădălina Corina Diaconu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni