Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

20 iunie 2024

Cele mai bune două echipe se luptă pentru titlul de campioană în finala Turneului Național de League of Legends


Cele mai bune două echipe se luptă pentru titlul de campioană în finala Turneului Național de League of Legends

Finala turneului de League of Legends are loc pe data de 19 noiembrie, la Auditorium Pallady

București, 04.11.2016 – Finala turneului național de League of Legends din această toamnă va avea loc la Auditorium Pallady, în București. Cele două echipe finaliste, Nexus Gaming și Great! Team, se vor lupta pe data de 19 noiembrie pentru premiul cel mare și pentru titlul de campioni naționali.


Finala turneului național de League of Legends se va desfășura la Auditorium Pallady, pe data de 19 noiembrie. Aproximativ 250 echipe au participat în etapa online, începută pe 17 octombrie și încheiată pe 31 octombrie. Echipele care și-au învins toți adversarii în etapa online și s-au calificat în marea finală sunt Nexus Gaming și Great! Team. Acestea se vor întâlni în finala competiției, unde vor concura pentru titlul de campioană națională. Premiile pentru cele două finaliste, cât și pentru echipele situate pe locurile 3 și 4 în etapa online se ridică la suma totală de 4,000 euro.
”Ne bucurăm că foarte multe echipe s-au înscris în etapa online și au concurat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Comunitatea jucătorilor de League of Legends din România crește pe zi ce trece, fapt care ne ambiționează să organizăm periodic astfel de turnee naționale. Așteptăm întreaga comunitate la Auditorium Pallady, pe 19 noiembrie, unde le-am pregătit, pe lângă meciul dintre cele două echipe, activități cu cosplayeri și streameri și multe alte surprize pe care le vor descoperi la fața locului”, a declarat Ionuț Chepeneag, Community Specialist în cadrul Riot Games.
Biletele pentru finala turneului național de League of Legends sunt disponibile la prețul de 35 lei și pot fi achiziționate online, de pe site-ul: https://www.kompostor.ro/6511, în limita stocului disponibil.
Pe pagina de Facebook a evenimentului puteți afla ultimele noutăți dinaintea turneului, informații legate de echipele finaliste și, nu în ultimul rând, în premieră, materiale video de prezentare a turneului. Pagina turneului poate fi accesată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Ana-Maria Dumitrașcu
DĂESCU BORȚUN OLTEANU
E-mail: anamaria.dumitrascu@dbopeople.ro
Mobile: +4 0725.35.90.44

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni