Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Biblioteca Județeană ASTRA vă invită la vernisajul expoziției itinerantă a proiectului Bucureștii de azi. Viziunea artiștilor de mâine.


Biblioteca Județeană ASTRA în colaborare cu Fundația OUTSIDER ART vă invită la vernisajul expoziției itinerantă a proiectului Bucureștii de azi. Viziunea artiștilor de mâine.

Vernisajul va avea loc în Foaierul Bibliotecii Județene, corp B, parter, str. George Baritiu, nr. 5, în data de 10 iunie 2016, ora 13:00, în prezenta artistului plastic Laurențiu Dimișcă.

O expoziție de artă în afara normelor itinerată cu scopul de a sensibiliza și inspiră viitoare proiecte de salvare a patrimoniului arhitectural românesc prin abordări inovatoare. O călătorie interdisciplinară, la îmbinarea dintre analiză urbană, patrimoniu arhitectural, tehnici de reprezentare plastică și dialog social între generații.

Aceasta va rămâne deschisă publicului în perioada 10 iunie — 19 iunie 2016, care este invitat să descopere 35 de povești despre patrimoniu redate plastic în viziunea artistului Laurențiu Dimișcă si a 5 artiști debutanți selectați prin concurs: Aida Radu, Alma Benedek, Konrad Mihat, Marius Milea și Mihaela Solga.

Expoziția itinerantă a debutat la Bucuresti sâmbătă, 21 mai, la The Ark, un eveniment în cadrul Romanian Design Week 2016, iar în perioada 25 iunie — 17 iulie va fi vernisată și la Piatra Neamț, la Galeria Era, Hotel Central Plaza.

Pentru mai multe detalii și imagini de publicat, poate fi descărcat pachetul media de aici: https://we.tl/peaa34D2tG.

Evoluția proiectului poate fi urmărită prin pagina noastră facebook: https://www.facebook.com/35reperebucurestene/.

Un proiect al Fundației OUTSIDER ART din Piatra Neamț realizat cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

Arina Bianca Rusu

Fundația Outsider Art

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

proj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni