Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 aprilie 2024

Rezultatele concursului ”Jurnalist de nota 10”


Juriul compus din jurnaliștii: Elena Robu (AJRP), Dan Boanță (AJRP), Liviu Antonesei – invitat, a declarat câștigătorii.

Locul 1: Maria Vesa Aursulesei – În umbra vieții

http://ajrp.org/2021/08/20/in-umbra-vietii/

Locul 2: Romulus – Dan Busnea – Societatea umană la ananghie: Încotro ne îndreptăm?

http://ajrp.org/2021/08/20/societatea-umana-la-ananghie-incotro-ne-indreptam/

Locul 3: Diana Ștefănescu – Lumea după pandemie

http://ajrp.org/2021/08/20/lumea-dupa-pandemie/

Felicitări și vă vom contacta pentru detalii.

Comentarii:

Maria Vesa Aursulesei, 25 august 2021

Bună ziua
Vă mulțumesc. Vă mulțumesc că existați! Vă mulțumesc pentru profesionalism, pentru implicare și obiectivare.
Sunteți o gură de aer prospăt, pentru presa românească autentică!
La mulți ani buni, cu noi inițiative și confirmări!
Cu prețuire,
Maria Vesa Aursulesei
UZPR

Romulus-Dan Busnea, membru UZPR

Stimate domnule președinte Cristian Bucur,                                                            

Stimați membri ai juriului,
Mă bucur și sunt deosebit de onorat pentru acordarea premiului II la Concursul ,,Jurnalist de nota 10” din acest an. A fost o reală dar și plăcută provocare, aș zice chiar una necesară dacă ținem cont de starea societății de astăzi.E și bucuria de a vă fi cunoscut prin intermediul acestei participări și sper cândva să ne cunoaștem chiar și personal, poate cu prilejul unui eveniment organizat în România. Mai sper și într-o colaborare, poate chiar în paginile acestui site, sau a altei publicații, și cu materiale despre România și românii noștri de acasă și de pretutindeni… Cu mulțumiri și prețuire, Romulus-Dan Busnea, membru UZPRCele bune, RDBusnea

Diana Ștefănescu, 09 septembrie 2021:

Bună seara,

Domnule Cristian Bucur,

Îmi pare bine să vă cunosc sau îmi pare bine că ne-am cunoscut. A fost o experiență foarte interesantă pentru mine acest premiu de la început pînă la sfârșit.Nu știu cum mi-a apărut în fața ochilor anunțul cu concursul, am citit lista de titluri și mi s-a lipit privirea pe ultimul. Nu aveam timp, am știut că a doua zi îl voi scrie. A doua zi când am ajuns la sfârșitul lui, s-a șters inexplicabil. Aveam lucruri prea grele pe umerii mei ca să mă mai fi putut supăra din atâta lucru. Mi-am spus calm că diseară, la întoarcerea acasă , îl voi scrie și îl voi și trimite, eram foarte aproape de deadline. Ceea ce s-a și întâmplat, cu minore schimbări articolul abia a așteptat să treacă din capul meu pe albul ecranului!Când am primit mesajul de la ajrp că am luat premiul III, am simțit o emoție atât de mare încât în acea noapte nu am putut dormi, da, și bucuriile pot provoca insomnii. Emoția s-a transformat într-o bucurie care m-a însoțit multe zile. Cred că nu a dispărut nici acum pe de-a-ntregul. Este un premiu care a însemnat foarte mult pentru mine și va rămâne mereu în sufletul meu. Și a fost și o rază de lumină într-o perioadă sumbră din viața mea.Dar premiul în euro, primul asftel de premiu din viața mea – a întrecut orice așteptare. Însă lucrul cel mai frumos a fost altul – a fost insistența Dvs. ca acești bani să ajungă în contul meu. Ați fost aproape de necrezut. Da, euro trimiși de Dvs. au ajuns în contul meu și vă mulțumesc foarte mult pentru tot efortul.Este un premiu care mă onorează și vă sunt foarte recunoscătoare ! 
V-am urmărit interviul din 8 apr 2021. Felicitări pentru cartea JURNALISM ÎN DIASPORA, apărută la Iași, îngrijită de doamna Lucreția Berzintu. Vă rog să îmi spuneți de unde o pot procura.
Vă trimit gândurile mele bune,

More Stories From News

About Bucur Cristian