Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

21 iunie 2024

O bandă desenată luuuungă și zeci de copii fericiți!


Atelierele, cursurile, expozițiile, saloanele, festivalurile și lansările organizate de-a lungul anilor pentru și cu cei mici creează un interes deosebit și trezesc apetitul tinerelor generații pentru banda desenată. Totuși, este esențial să-i atragem și cu idei noi și concepte originale. Pe lângă Olimpiada de benzi desenate, am organizat în România un eveniment fără precedent. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la CEA MAI LUNGĂ BANDĂ DESENATĂ DIN ROMÂNIA!!!

Un weekend dedicat poveștilor românești și copiilor! Cea mai lungă bandă desenată inspirată din literatura româna a fost realizată la BOOKFEST pe data de 1 iunie 2024. European School of Comics / Centrul de Educație și Formare prin Benzi desenate, împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române și cu contribuția editurii DPH, elevi de toate vârstele și chiar studenți, au realizat una sau mai multe cadre pe cea mai lungă bandă desenată din România.

O experiență inedită, un mod de a descoperi sau redescoperi poveștile, basmele, legendele și de ce nu, romanele clasice din Literatura Română.

Un concept European School of Comics / Centrul de Educație și Formare prin Benzi Desenate.

Mihai I. Grăjdeanu

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni