Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

21 iunie 2024

EMOTION IN MOTION – Primul festival de teatru non-verbal din România


COMUNICAT„Emotion in Motion” este mai mult decât un festival de teatru. Este o inițiativă care aduce împreună profesioniști din teatrul non-verbal, artiști talentați și publicul larg pentru a experimenta o formă de expresie artistică cu totul specială.
Cu o selecție impresionantă de 7 spectacole de teatru independent în limbaj non-verbal din România și din țările partenere, acest festival aduce în atenția voastră producții independente valoroase și internaționale.

În cadrul festivalului nostru, veți avea oportunitatea de a asista la spectacole care transcend cuvintele și aduc la viață emoții intense prin mișcare și expresie non-verbală. Ați putea descoperi că o lume fără cuvinte poate avea o profunzime culturală surprinzătoare, deoarece cultura este o rețea complexă de comunicare verbală și non-verbală.


Pe lângă spectacolele captivante, „Emotion in Motion” vă aduce și conferințe inspiraționale, ateliere interactive și oportunitatea de a vă implica direct în procesul creativ al teatrului non-verbal.

Emoție. Bucurie. Prietenie. Euforie.

17-22 oct / Timișoara 2023

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni