Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

12 iulie 2024

CLP lansează seria DEBUT CLP, pentru poeţii foarte cunoscuţi dar şi pentru cei necunoscuţi


COMUNICAT

Contemporary Literature Press, împreună cu Muzeul Naţional al Literaturii Române, Institutul Cultural Român şi Editura Eikon, anunţă deschiderea unei noi serii, care se intitulează 

DEBUT la Contemporary Literature Press.

Se pot înscrie, pentru această primă ediţie, poeţi de toate vârstele. Nu e nevoie să fie debutanţi în sensul de prima lor publicare. Este doar vorba de prima lor carte la CLP. În anii următori, vom invita prozatori şi critici literari.

[Citiţi atent→] Pentru anul 2023, vă rugăm să trimiteţi un volum de 50 de pagini [un poem pe pagină], o fotografie, o listă de publicaţii, o scurtă biografie în care menţionaţi anul naşterii, adresa de email şi numărul de telefon, toate într-un singur document Word.

Vom publica un volum în fiecare an, în limba română şi în limba engleză, în traducerea Lidiei Vianu. El va apărea online la Contemporary Literature Press, https://editura.mttlc.ro/ [acces gratuit internaţional]. Se va publica şi pe hârtie, la Editura MNLR sau Eikon.

Vă rugăm trimiteţi volumul şi restul datelor până la 1 octombrie 2023, la adresa de email    lidia.vianu@gmail.com .

Vă aşteptăm,

Lidia Vianu 

Rugăm pe cei care pot şi sunt de acord să RĂSPÂNDEASCĂ ANUNŢUL pentru ca el să poată fi văzut de cât mai mulţi scriitori. Mulţumim celor care au făcut-o deja.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni