Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Spațiu și Securitate pentru Europa de Est – România 10 ani în Agenția Spațială Europeană


Agenția Spațială Română (ROSA) a organizat, în perioada 16-19 mai, evenimentul ”Spațiu și Securitate pentru Europa de Est, Conference and Exhibition„, manifestare desfășurată la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Cu această ocazie a fost marcată și aniversarea a 10 ani de asociere a ROSA la Agenția Spațială Europeană (European Space Agency – ESA).

În contextul preocupărilor României în domeniul securității spațiale, lideri europeni din domeniul spațial, prezenți la eveniment, au discutat despre planurile strategice naționale și europene privind contribuția acestora la bunul mers al vieții de zi cu zi, la gestionarea schimbărilor climatice, dar și la asigurarea securității cetățenilor și întărirea apărării planetei Pământ.

Lucreția Berzintu

Marca – Ro.Ca

More Stories From News

About Berzintu Lucretia

Jurnalistă, membră în Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni, Canada, membră în Uniunea Ziariștilor Profesioniști, România - pentru Diaspora, activistă pentru pace, autoare a trei cărți jurnalistice, cu interviuri: ”Cetățeni ai spiritului universal”, editura Anamarol, București, 2010, ”Interviuri pe trei continente”, Ed. Saga, Israel, 2017 și ,,O lume, o carte”, Ed. Saga, Israel, 2022