Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

20 iunie 2024

MANGALIA NEWS la ANIVERSAREA celor 9 ANI de la LANSARE


COMUNICAT

Marți, 23 februarie, cotidianul online Mangalia News și-a aniversat cel de-al nouălea an de existenţă. Începuturile au fost trasate prin anii 2005-2006, cu blogul profesorului Traian Lupu: https://traianlupum.wordpress.com/, iar de prin anul 2010, viziunea de a promova oraşul Mangalia, sudul litoralului şi valorile româneşti a devenit tot mai clară şi s-a concretizat în ceea ce reprezintă astăzi Mangalia News.

Fondat în anul 2012 de către profesorul Traian Lupu, cu intenţia de a informa publicul despre evenimentele locale, portalul a devenit în foarte scurt timp un valoros proiect jurnalistic de impact, prin ştirile locale, naţionale şi internaţionale de calitate pe care le furnizează. La ora actuală, Mangalia News este situat pe primul loc, ca vizibilitate, între site-urile locale și are peste 4,5 milioane de cititori pe toate meridianele lumii, precum și colaboratori de marcă dintre personalitățile locale, județene, naționale și internaționale.

Cu ocazia aniversării, Mangalia News a oferit Diplome de Excelenţă, în semn de aleasă preţuire pentru cei care promovează valorile româneşti. Printre coabloratorii onoraţi se regăsesc jurnalişti, artişti plastici, scriitori, poeţi, muzicieni, oameni de cultură, fotografi de elită, umoriști renumiți.

Mangalia News poate fi accesat aici: www.mangalianews.ro, sau aici, cele trei episoade aniversare:

https://www.mangalianews.ro/2021/02/mangalia-news-implineste-9-ani-editorial-partea-i-ceea-ce-caracterizeaza-mangalia-news-este-constanta-cornel-udrea/

https://www.mangalianews.ro/2021/02/mangalia-news-implineste-9-ani-mesaje-dedicatii-partea-a-ii-a/

https://www.mangalianews.ro/2021/02/mangalia-news-implineste-9-ani-mesaje-dedicatii-partea-a-iii-a/

Motto-ularticolului aniversar a fost preluat din mesajul umoristului clujean Cornel Udrea:

Ceea ce caracterizează Mangalia News este constanța!”

Partenerii media ai Mangalia News sunt: ARCA TV, Gândacul de Colorado, Radio ProDiaspora, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, Sighet Online, Artizanescu.ro, Comics Didactic, Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni, Aşii Români, Cronica.ro.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni