Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

12 iulie 2024

Salonul Ars Fotografica 2020 – Ediția XX


Asociația Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2020, Ediția a XX-a. 

Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom.

Salonul se desfășoară sub patronaj AAFR nr. 012/2020 , FCA nr. 1/2020 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică. Mulțumim Varadinum Oradea pentru premiile oferite suplimentar la secțiunea color.

Vor fi oferite câștigătorilor un număr total de 30 de premii precum și trofeul Best Author acordat de Foto Club Arad.

Ultima zi de primire a fotografiilor este 20 Septembrie 2020, iar vernisajul și acordarea premiilor vor avea loc în data de 28 octombrie 2020 la Sala Clio a Complexului Muzeal din Arad.

Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Județean Arad, respectiv Consiliul Județean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câștigătorilor. Catalogul va avea și o variantă digitală care va putea fi descărcată după vernisaj.

Taxa de participare este de 40 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanți vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu președintele clubului Mircea Boran (mirceaboran@gmail.com).

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni