Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

24 septembrie 2023

Campanie umanitară „Ajută-mă să ajut!” strângere de alimente, produse igienico sanitare, haine şi dulciuri


COMUNICAT

Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA lansează campania umanitară „Ajută-mă să ajut!” strângere de alimente, produse igienico sanitare, haine şi dulciuri.

„Ajută-mă să ajut” este numele campaniei umanitare sub care Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA doreşte să strângă alimente şi produse igienico sanitare pentru a ajuta persoanele vulnerabile.

Pachete alimentare şi pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile, şi în strânsă legătură cu autorităţile locale, ong-uri, fundaţii şi instituţiile publice.

„Este momentul să ne implicăm şi să fim responsabili pentru viitorul acestei ţări. Campania Umanitară Ajută-mă să ajut’, a afirmat Riccio Daniela, Preşedinte – director general Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA.

Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii AEDOPS ROMÂNIA le va acoperi prin fondurile obţinute din donaţii, sunt: achiziţia de alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente şi produse de igienă, dar şi plata chiriei, plata cheltuielilor de întreţinere sau a utilităţilor.

„Copiii, tinerii şi familiile pe care le ajutăm sunt cu atât mai expuse în faţa sărăciei extreme”.

Criza medicală cauzată de pandemia COVID-19 este urmată de o criză umanitară, cu efecte pe termen lung, de aceea AEDOPS ROMÂNIA – Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS lansează campania umanitară „Ajută-mă să ajut!”, pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS

Str. Popa Tatu nr 78, sector 1.

Telefon: 0722.70.70.22/ 0766.548.136/0770.658.131

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni