Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

FORMULAR ONLINE PENTRU SOLICITAREA DE ASISTENTA CONSULARA- LONDRA


COMUNICAT

Ca urmare a numeroaselor solicitari privind acordarea asistentei consulare cetatenilor romani in contextul pandemiei COVID-19, Sectia Consulara Londra pune la dispozitia cetatenilor romani aflati in situatii de urgenta un FORMULAR ONLINE, rapid si sigur de inregistrare pentru a solicita sprijinul misiunii diplomatice Londra. prin accesarea paginilor oficiale ale Misiunii noastre diplomatice: http://ambasada-romaniei.co.uk/ro/covid-19 si https://londra.mae.ro/node/2258.

 Formularul se adreseaza cetateniilor romani care se regasesc intr-o situatie de urgenta (turist blocat /tranzit in UK, student ERASMUS, persoane aflate in UK pentru interventii sau tratament medical, muncitori sezonieri sau victime ale traficului de persoane, cazurile sociale grave etc). In functie de situatia de urgenta cetatenii romani vor fi contactați de personalul consular pentru a identifica o forma de sprijin consular adecvata!

Acest instrument RAPID de înregistrare este pus la dispoziție în completarea canalelor obișnuite de contact existente la nivelul ambasadei si consulatelor generale.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni