Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Măsurile urgente ale Muzeului Municipiului București pentru limitarea efectelor epidemiei


COMUNICAT

Ca urmare a ședinței Comandamentului de urgență convocat la Primăria Municipiului București în 09.03.2020 și a Hotărârii nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, manifestările culturale organizate la muzeele din componența Muzeului Municipiului București se suspendă până la data de 31 martie 2020.

Pentru limitarea unei epidemii cu potenţial mare de extindere MMB anunță, de asemenea, că a suspendat vizitele grupurilor de elevi/turişti precum și evenimentele şi toate activităţile educative şi culturale pentru perioada 9-31 martie 2020.

Expozițiile de bază rămân deschise cu respectarea tuturor recomandărilor comitetului de criză în privința regulilor referitoare la spațiile publice.

Regulile sunt valabile pentru toate unitățile MMB deschise în acest moment: Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul de Artă Populară Nicolae Minovici, Observatorul Astronomic Vasile Urseanu, Muzeul Theodor Aman, Colecția de Artă Ligia și Pompiliu Macovei, Muzeul George Severeanu, Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu-Storck, Muzeul Victor Babeș și Biblioteca Muzeului Municipiului București. În funcţie de evoluţia situaţiei, perioada menţionată se poate extinde.

Muzeul Municipiului București mulțumește publicului pentru înțelegere și îl asigură că toate manifestările culturale vor fi reprogramate peste tot unde acest lucru este posibil.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni