Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iulie 2024

Portrete de artiști / Aniversare 10 ani DanaArtGallery


Expoziția “Portrete de artiști” marchează împlinirea a 10 ani de activitate expozițională a DanaArtGallery.

DanaartGallery nu este ceea ce numim o galerie de artă convențională, ci mai mult o inițiativă de susținere a artiștilor. Am plecat la drum, acum 10 ani, alături de un grup restrans de artiști plastici iar acestora s-au alăturat, de-a lungul timpului, peste 100 de alte nume din domenii diverse: fotografie, pictură, grafică, scenografie, sculptură, artă digitală, textile, muzică, dans, etc.

Împreună am realizat nenumărate evenimente care au adus publicul aproape de artă în diverse locații din București.

Expoziția de fotografie “Portrete de artiști” se va desfășura în perioada 11 februarie – 15 martie 2020.

Vă invităm la vernisaj pe data de 11 februarie 2020, ora 19:00 la Metropolis Art Collection cu sediul în Metropolis Center din str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucureşti.

Vor expune fotografii portret o parte din artiștii cu care am colaborat de-a lungul timpului: Adriana Vasile, Andreea Dosinescu, Andreea Chiru Maga, Alexandra Miculescu, Bianca Ioniță, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Cornelia Popa, Cătălin Burtea, Cristina Taraș, Dragoș Mălăescu, Daniela Zbarcea, Daniela Mihai, Dragoș Lupu, Eugen Vasile Iovan, Gina Baranovschi, Horațiu Cristea, Ionuț Maga, Laura Avramescu Cherciu, Loredana Dragne, Loredana Bardaș, Marilena Murariu, Magda Morozan, Mircea Muntenescu, Petre Chirea, Roland Vasiliu, Evangelia Taka, Silvia Trăistaru.

Expoziția poate fi vizitată în perioada anunțată, de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.

Pentru că ceea ce este important în arta contemporană este artistul, creatorul de obiecte de artă, de concepte artistice, de imagini, pentru evenimentul nostru aniversar vom propune o descriere vizuală a omului-artist, imagine care să creeze o legatură mai stransă cu privitorul, o conexiune.

Expoziția “Portrete de artiști” cuprinde fotografii realizate de anumiți fotografi artiștilor sau autoportrete realizate în această tehnică.

La mulți ani!!! Mulțumim tuturor artiștilor care au avut încredere în noi si s-au alaturat grupului.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni