Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 mai 2024

Week-end cu spectacole și înscrieri la atelierele de creație,în Fabrica de povești electroColibri


COMUNICAT DE PRESA

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, ora 18:00, publicul este așteptat la spectacolul Poveste despre Hansel și Gretel, după Frații Grimm, de și cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste. În 2018, spectacolul a fost distins cu Premiul pentru Originalitate, la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara – ediția a III-a.

Duminică, 27 ianuarie 2019, la ora 11:00 este programat spectacolul Fata babei și fata moșneagului, dramatizare de Valentin Dobrescu după Ion Creangă, regia Todor Valov, scenografia Stefka Kyuvlieva, muzica Alin Macovei – Moraru. În distribuție: Alla Cebotari, Alis Ianoş, Rodica Prisăcaru, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Adriana Ioncu, Daniel Mirea. Spectacolul deține Premiul pentru cea mai bună regie (Todor Valov, Bulgaria) şi Premiul pentru creaţie de păpuşi (Stefka Kyuvlieva, Bulgaria), obținute la Festivalul Internaţional „Scânteia de Aur“, de la Kragujevac, Serbia.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până duminică. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Reamintim că, după ora de începere a spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

De asemenea, până duminică, 27 ianuarie, la ora 12:00, se mai pot face înscrieri prin formular on-line la atelierele de creație: Teatru de umbre (coord. Marin Fagu), Poveștile copilăriei (coord. Laura Pumnea), Video blogger Colibri (coord. Geo Dinescu și Marin Fagu). În cazul în care vor exista locuri neocupate la acea dată sau care se vor elibera ca urmare a dublei înscrieri sau a retragerii vor fi anunțate pe site-ul instituţiei: www.teatrulcolibri.ro şi pe paginile de facebook: AteliereleFabriciidePovestiElectroColibri/ și TeatrulColibri. Pentru acestea se vor face înscrieri prin e-mail, pe adresa atelierecolibri@gmail.com, în perioada 28 ianuarie (ora 9:00) – 31 ianuarie 2019 (până la ora 12:00). Ultima zi de achitare a taxei este 31 ianuarie 2019. Plata taxei se va efectua la sediul Teatrului Colibri, între orele 09:00 – 15:00 (de luni până vineri), prin ordin de plată sau prin transfer bancar în contul RO58TREZ29121G335000XXXX, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, CUI 5001805. Preţul / atelier (întreaga perioadă) este 170 lei. Atelierele se vor desfășura în perioada 04 februarie – 31 martie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni