Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

13 iunie 2024

Eveniment: La Londra s-a deschis Târgul Internaţional de Turism


Pe data de 5 noiembrie a.c. la Londra (Anglia) are loc Târgul Internațional de Turism (WTM 2018). Acesta se desfășoară la Complexul Expozițional ExCel și reunește peste cinci mii de expozanți din peste 180 de țări și regiuni. Printre cei care participă la Târg sunt companii de turism renumite, proprietari de hoteluri, profesioniști din industria turismului, ambasadori, miniștri ai turismului.

România este prezentă şi în acest an cu mai multe standuri expoziționale oferind broșuri cu informaţii despre frumusețea țării noastre și atracțiile turistice. La un stand expune pictorul recunoscut pe plan internațional, Florin Bejinari, originar din Bucovina. Picturile sale sunt de o frumusețe și un simbolism aparte. Din creațiile artistului: Gioconda Bucovinei, Frumusețile lunii, Arborele Centenar, Al cincilea anotimp.

La ediţia actuală a WTM, Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds din Londra va expune operele de ceară  reprezentând Alteţele lor regale, ducele şi ducesa de Sussex. La standul Columbiei vizitatorii au ocazia să facă cunoştinţă cu diversitatea muzicală a acestei ţări latino-americane; muzicianul Gregorio Uribe va demonstra cum se utilizează instrumente muzicale caracteristice  din numeroase regiuni columbiene.

World Travel Market este cel mai important eveniment global din industria turismului care generează o cifră uriașă de contracte de afaceri. Târgul va fi deschis timp de 3 zile, zilnic între orele 10.00 -18.00.

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni