Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

20 aprilie 2024

Sărbătoare de neam gorjenesc


Vă așteptăm cu multă iubire la Sărbătoarea Neamului Gorjenesc, un eveniment cultural-artistic de suflet organizat de Liga culturală FIII GORJULUI,presedinte , domnul Sabin Stamatescu!

LIGA CULTURALA „FIII GORJULUI“
Bucuresti, Calea Plevnei 139
Tel./fax: 021.312.59.07; 
Mobil:0722-291815

INVITATIE

Continuind traditia din fiecare an, Liga Culturala „Fiii Gorjului“ organizeaza DUMINICA, 30 septembrie 2018, incepånd cu ora 11.00 dimineata, la CASA DE CULTURA a STUDENTILOR, BUCURESTI,Calea Plevnei 61, o frumoasa intålnire gorjeneasca, avånd urmatorul program:

A. Festivitate de deschidere cu personalitati gorjene.

B. Spectacol artistic Preludii in Cetatea Soarelui de /cu actrițele Claudia Motea si Crina Linta.

C. Lansari de carti: Calator prin GORJUL de odinioara , lansare ALBUM si expozitie de fotografii (autor: Teodor Dadalau); Poker cu Masti (autor Doru Viorel Ursu), volum POEZII si volum PRINTUL (autor ION FILIPOIU); Preludii in Cetatea Soarelui, volum de poeme teatrale(poeta/actrița Claudia Motea)

D. Moment folcloric cu Ansamblul Palatului Copiilor Targu Jiu,
Director Codruta Florescu.

E. Spectacol realizat de Ansamblul folcloric „Maria Lataretu” al Scolii Populare de Arta din Tårgu Jiu (director: Alexandru Bratu).
Isi dau concursul interpreti vocali si instrumentisti, membrii ai ansamblului, la care se vor alatura si invitati speciali: Gabriel Gorjeanu, Elena Santamaria, Dumitru Zamfira.

De la orele 15 va invitam la un pahar de vin si o hora gorjeneasca la Restauranul „Calise“, str. Constantin Noica nr. 140A.

Am fi deosebit de bucurosi daca ne-ati onora cu prezenta dumneavoastra la aceasta frumoasa manifestare a gorjenilor de pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni