Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

16 aprilie 2024

Povești autohtone spuse în bandă desenată românească


Comunicat

Muzeul Municipiului București a vernisat recent, la Casa Filipescu-Cesianu, Salonul de Bandă Desenată „Povești din București în Benzi Desenate”. Fiind o expoziție aniversară – anul acesta salonul a împlinit cinci ani – artiștii de bandă desenată au fost invitați să participe cu pagini BD care conțin imagini, personaje, întâmplări din București, povești reale sau dintr-un univers imaginar. Lucrările expuse pot fi văzute până pe data de 31 august 2018

Înscrieți copiii la atelierele de bandă desenată!

Salonul de Bandă Desenată va cuprinde și o serie de ateliere de benzi desenate pentru copii, organizate la Casa Filipescu-Cesianu, în zilele de sâmbătă, de la ora 10.00, pe durata lunilor iulie și august, după cum urmează:

  • 14 iulie și 4 august, 11 august, 18 august, de la ora 10.00 – ateliere în cadrul „Salonului de Bandă Desenată – Povești din București în benzi desenate” cu Mihai I. Grăjdeanu. 
  • 21 iulie, 28 iulie și 25 august, de la ora 10.00 – ateliere în cadrul „Salonului de Bandă Desenată – De la benzi desenate la animație, cu Marius Paraschiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni