Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

25 aprilie 2024

LIBRIS BRASOV, partener de onoare la TVR-Gala Premiilor UZPR 2017


  1. Domnule, Virgil Onita, vineri, 22 iunie a.c. in Studioul Pangratti al Televiziunii Romane a avut loc Gala Premiilor UZPR 2017. Ce ne puteti spune dumneavoastra, in calitate de administrator al grupului de firme Libris și ca partener de onoare al acestui eveniment?
  1. A fost un eveniment emotionant la care LIBRIS BRASOV a raspuns onorant la invitatia presedintelui UZPR, Doru Dinu Glavan. Participarea LIBRIS în ecuatia acestui eveniment ce promoveaza si premiaza cultura a dus totodata si la incheierea unui parteneriat pe termen lung intre LIBRIS si UZPR. 
  1. Gala UZPR a fost organizata in coproductie cu TVR si a beneficiat de prezenta multor personalitati din lumea presei, cartii, radioului si televiziunii. Au fost acordate 17 trofee sub genericul ”Limba romana intregitoare de neam”. Numele companiei LIBRIS alaturi de numele Catena, au fost rostite de mai multe ori pe scena acestei impresionante gale. Ce a oferit LIBRIS ca dar laureatilor?

Carti si Cduri, marca Libris Editorial. Campania noastra online raspunde fara echivoc cerintei de carti, in primul rand, avand ca motto: #Respect yourself! Ofera-ti timp pentru lectura!

  1. La finalul speechului ati fost aplaudat cu multa admiratie , iar dumneavoastra, in stilul caracteristic de om bun si iubitor de cultura, ati invitat publicul, la doua festivaluri cu ecou international ce se vor desfasura la Brasov in aceasta vara.

In primul rand este vorba despre Festivalul de Carte si Muzica Libris , care tocmai bate la usa si va avea loc in Piata Sfatului din Brasov intre 12-15 iulie. Acest festival se afla la a VII-a editie si este organizat de Asociatia Culturala Libris in parteneriat cu Primaria Brasov. Al doilea mare eveniment al verii pe meleaguri brasovene este Festivalul Cerbul de Aur, unde bineinteles, Brasovul va primi cu bratele deschise spectatorii din tara si de peste hotare.

  1. Mult succes si asteptam cu bucurie aceste festivaluri.

Va multumesc si va asteptam cu mult drag la noi la festivaluri!

Interviu realizat de Lazar Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni