Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

28 martie 2024

Teatrul Colibri, la final de Stagiune 2017 / 2018, cu spectacole și motoare turate pentru Festivalul Puppets Occupy Street


Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova închide la sfârșitul acestei săptămâni Stagiunea 2017 / 2018 cu spectacolele Poveste despre Hansel și Gretel și Povestea celor trei purceluși.

Sâmbătă, 16 iunie 2018, ora 18:00 aduce în scenă la Colibri o Poveste despre Hansel și Gretel, spectacolul după Frații Grimm, de și cu: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Povestea, puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste.

Duminică, 17 iunie 2018, ora 11:00 este rezervată pentru Povestea celor trei purceluși, spectacol interactiv de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana (7 ani) și Andrei (6 ani) Popescu. Cei doi actori deslușesc povestea în echipă cu micii spectatori, pe care și-i fac parteneri de scenă și descoperă împreună frumusețea jocului și a scenografiei realizată din cartoane reciclate.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Stagiunea se închide, însă Teatrul Colibri nu intră în vacanță, ci în focul pregătirilor Festivalului Puppets Occupy Street, pe care îl organizează în perioada 25 august – 1 septembrie și care a ajuns în 2018 la ediția cu numărul 5, ce are ca temă Pământul. Noi provocări, curiozități, o lumea fascinantă a artei animației vor ocupa din nou spațiile neconvenționale din oraș și vor anima spectaculos opt zile din vacanța de vară la Craiova.

Vă mulțumim că ne-ați fost aproape și de-a lungul acestei stagiuni și vă așteptăm cu drag la festival. Nu uitați, Puppets Ocuupy Street, 25 august – 1 septembrie, Craiova 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni