Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

28 martie 2024

SALON BD – POVEȘTI DIN BUCUREȘTI ÎN BENZI DESENATE – Invitație de participare


SALON BD – POVEȘTI DIN BUCUREȘTI ÎN BENZI DESENATE
EDIȚIE ANIVERSARĂ
1 iunie – 31 august 2018
Invitație de participare
Salonul BD ,,Povești din București în Benzi Desenate” împlinește anul acesta 5 ani! La ceas aniversar invităm artiştii de bandă desenată să participe cu pagini BD care conțin imagini, personaje, întâmplări din București, povești reale sau dintr-un univers imaginar.
Salonul este organizat de Muzeul Municipiului București. A V-a ediție a Salonului BD se va desfășura la Muzeul Vârstelor – Casa Filipescu – Cesianu (Calea Victoriei, nr.151) parte componentă a Muzeului Municipiului București.

Paginile/planșele de bandă desenată vor fi în format A3 și pot fi trimise după cum urmează:
– în format tif sau jpg la rezoluție 300 dpi, CMYK, la adresa relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro (în atenția Mădălinei Diaconu)
– original sau print după original (format A3), la sediul Muzeului Municipiului București, Palatul Suțu în atenția biroului Relații cu Publicul – cu mențiunea: Salon BD ,,Povești din București în Benzi Desenate” 2018.
Data de predare: 15 mai 2018.
Toți expozanții vor primi o diplomă de participare din partea Muzeului Municipiului București. Se va publica si un catalog aniversar, ce va cuprinde lucrările expuse în cadrul celei de-a V-a ediții a salonului, afișele celor 5 ediții și texte de prezentare. Salonul va include prezentări de carte, conferinţe și o Şcoală de Vară.
Vor fi oferite trei premii pentru elevii şi studenţii participanţi la salon: Premiul pentru “Cea mai bună grafică”, Premiul pentru “Cea mai bună poveste” şi Marele Premiu.
Pe perioada salonului, artiştii sunt invitați să-și lanseze și să-și prezinte publicațiile de bandă desenată cu sau fără povești din București! Vă rugăm să trimiteți perioada în care ați dori să realizați aceste lansări sau prezentări (de reținut: lunea și marțea muzeul este închis). Contact: relatii.publice@muzeulbucurestiului.ro (în atentia Mădălinei Diaconu)
Invitați ai salonului: Colegiul Naţional Spiru Haret Bucureşti şi Şcoala Montessano.
Organizator: Muzeul Municipiului Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni