Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 martie 2024

Mărțișorul sărbătorit la Washington, DC de 18 ani!


Comunicat

Se aproprie începutul primăverii și pentru noi românii asta înseamă în primul rând sărbătoarea Mărțișorului! Pentru românii din zona Washington, DC această frumoasă tradiție este sărbătorită an de an și a devenit un prilej pentru comunitate să se reunească, să își reamintească originile și tradițiile strămoșești și să petreacă împreună o după amiază cât mai plăcută. Organizată de 18 ani, Sărbătoarea Mărțișorului din Washington reunește zeci și sute de români și oferă doamnele și domnișoarele bucuria de a primi un binemeritat Mărțișor!

Pentru evenimentul din acest an, românii din zona Washington, DC sunt așadar invitați la un Mărțișor muzical sâmbătă, 3 martie începând cu ora 20. Petrecerea îl are ca invitat pe DJ Coco și va include o cină cu mâncăruri tradiționale românești (inclusiv mâncare de post) pregătite cu talent și dedicație de Gyula și Mihaela Priester. Cei prezenți își vor putea face și poze distractive (gratis) în photobooth-ul pus la dispoziție de către PhotoboothDMV și vor putea participa la o tombolă cu premii.

Petrecerea va avea loc la „Patriot Hall” din Vienna, Virginia la adresa 330 Center Street North. Pentru cei care doresc să folosească transportul public, locația este la numai 5-10 minute distanță cu Uber / Lyft / Taxi de stațile de metrou Vienna/Fairfax – GMU de pe linia portocalie sau Greensboro și Tysons Corner de pe linia argintie. Pentru cei care vor conduce, Patriot Hall oferă parcare gratuită.

Biletele cumpărate în avans online costă $50 de persoană și $60 în ziua evenimentului și la intrare. Copii sub 12 ani beneficiază de bilete reduse la $15 fiecare. În prețul biletului este inclusă și cina cu mâncăruri românești și un pahar de vin românesc și /sau  moldovenesc. Biletele pot fi cumpărate on line la: http://martisor2018.eventbrite.com/ sau la intrare cu plată cash sau cu card de credit. Cash bar. Există numai un număr limitat de bilete pentru acest eveniment așa că nu ezitați să vă rezervați biletele!

Pentru informații suplimentare vă rugăm să îi contactați pe Bogdan Banu la 202.531.8776 sau pe Cosmin Cornea la 540.429.5786.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni