Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

24 iunie 2024

129 de ani de la nașterea Marthei Bibescu


COMUNICAT

Pe 28 ianuarie 2018 se împlinesc 129 de ani de la nașterea Marthei Bibescu, cea căreia îi datorăm restaurarea, la începutul secolului trecut, a  Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia.

Este prilejul cu care vă invităm să ne fiți aproape, pentru a vă bucura de o conferință, un recital de lieduri și lansarea unui catalog.

Conferința Palatele regale din România, va fi susținută, de la ora 16, de dr. Ștefania Dinu, istoric, director adjunct al Muzeului Național Cotroceni.

La finalul conferinței, soprana Nora Păunescu și pianistul Tiberiu Mihai Chirănuș vor fi protagoniștii  unui recital de lieduri, cu creații semnate W.A.Mozart, George Stephănescu, Fernando Obradors, S. Rahmaninov, Claude Debussy și H. Purcell.

La ora 18, vom avea prilejul să lansăm catalogul artistei Florica Prevenda, a cărei expoziție – Condensări –  rămâne pe simezele Palatului până pe 31 ianuarie.

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia este o instituție ce aparține de Primăria Generală a Municipiului București.

Str. Valea Parcului, nr 1, Mogoșoaia, Ilfov, tel. 0213506620

program de vizitare, de marți până duminică între orele 9,00 – 17,00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni