Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

29 martie 2024

Teatru pentru copii la Craiova


COMUNICAT

Bebevesel.ro aduce în Craiova , sâmbătă 16 decembrie 2017 de la ora 11.00 la Cercul Militar Craiova,un spectacol plin de magie pentru copii „Ziua în care a fugit somnul,” după cartea Victoriei Patrascu. Un spectacol susţinut de Momolino Teatru şi Poveşti pentru copii.

Despre Lumea lui Momo şi actorii care dau viată spectacolelor: “Ne propunem să educăm viitorul public de teatru, creând spectacole cu sens. Ne propunem să creştem oameni, promovând acele valori morale de care fiecare copil are nevoie în viaţa de adult: iubire, generozitate, responsabilitate, toleranta, onestitate, încredere. Pentru că “aici” şi “acum-ul” pe care le găseşti doar în teatru sunt noţiunile cele mai îndemâna prin care copiii se conectează la lume. Teatrul îi poartă prin imaginar, cu o încărcătură mare de magie. Teatrul îi aduce prin poveste atât în propria lor realitate copiilor, cât şi a adulţilor.Este un canal valoros de educaţie, de comunicare prin care ajungem la copii întotdeauna prin limbajul lor, prin personaje echilibrate, prin decoruri şi costume parcă decupate din scenele lor de joacă, dar mai ales printr-o echipă de actori, scenarişti, scenografi şi regizori profesionişti.”

Descrierea piesei „Ziua în care a fugit somnul”

„Ce-ar fi dacă într-o bună zi, Somnul ar pleca definitiv? Şi cum ar fi dacă ne-am putea juca la nesfârşit, zi şi noapte? Ana, eroina poveştii noastre şi-a pus această năstruşnică dorinţă chiar de ziua ei.. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de aşteptările noastre.”

Câti părinti obosiți și nemulțumiți nu cunoaștem, atunci când copiii lor nu vor să doarmă și pace? Și câte metode, sfaturi sau leacuri fanteziste n-a încercat fiecare? Există însa o cheie, pe care o puteti afla chiar din povestea care ne-a inspirat, scrisă de Victoria Pătrașcu, adaptată și regizată de Toni Zaharia.

Regia Antoaneta Zaharia,
cu Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu.
Muzica, Nicoleta Neagu
Costume şi decoruri: Doina Pop
o producţie a Teatrului MOMOLINO
recomandat copiilor cu varste intre 3 si 8 ani
Durata spectacol: 55 de minute.

Intrarea se va face pe baza de donaţie. Invitaţiile  se găsesc la Recepţie Hotel Europeca 25 de lei in primele randuri si 15 lei in restul salii

 

Organizator bebevesel.ro, Asociaţia Tinerilor cu iniţiativă din România.

Susţinut de Farmaciile AlShefa.

Persoana de contact: Simona Vasile. Tel : 0727.229.185.

Sperăm ca acest eveniment să fie în interesul dumneavoastră! Vrem să le oferim copiilor în Craiova o zi magică! O parte din banii strânşi din vânzarea biletelor vor merge către  Pestrea Roxana-Anays. Pe 16 martie 2017 a fost diagnosticata cu tumoră de orbită (cancer ocular). Momentan urmează procedurile la Spitalul Koc din Istanbul,Turcia.

Anul trecut pe 17 decembrie am reusit să strângem tot alaturi de trupa de teatru din Bucureşti Momolino suma de 2.650 de lei. Spectacolul a fost organizat tot la Cercul Militar din Craiova şi a strâns 384 de parinţi şi copii.Banii au mers catre central ACAAR Craiova, copiii cu autism. Până acum sponsorii acestui eveniment au fost Aqua Carpatica şi Farmaciile AlShefa.

În acest an vom organiza în foaierul Cercului Militar si un targ de Crăciun cu dulciuri, cărţi, limondă şi decoraţiuni. Banii strânşi vor merge tot către Anays .

 

Detalii:

Simona Vasile- 0727229185

vasilemsimona@gmail.com

bebevesel.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni