Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

19 aprilie 2024

Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova revin pe 25 și 26 noiembrie la Castelul Cantacuzino


Stelele Teatrului Bolshoi din Moscova revin la Castelul Cantacuzino pe 25 și 26 noiembrie într-un concert de excepție organizat de mezzosoprana Margarita Mamsirova sub egida conceptului Prahova Classic Nights.

Astfel, pe 25 și 26 noiembrie, de la ora 20.00, pe scena Castelului Cantacuzino vor urca mezzosoprana Margarita Mamsirova, solistă a Teatrului Bolshoi din Moscova, tenorul Vsevolod Grivnov, contratenorul Vladimir Magomadov, de la Teatrul Bolshoi, și pianista Marica Norikova.

 

În minunata sală de bal a Castelului Cantacuzino, iubitorii de muzică clasică îi vor putea asculta pe artiștii Teatrului Bolshoi din Moscova interpretând, printre altele, arii de Georg Friedrich Händel, Serghei Rahmaninov, Gioachino Rossini, Giacomo Puccini, Maurice Ravel, Piotr Ilici Ceaikovski și Giuseppe Verdi.

 

Cu peste 50 de artiști de renume internațional, mai mult de 5.000 de spectatori și o scenă unică în România, Prahova Classic Nights a ajuns la cea de-a treia ediție. Astfel, după concertele din luna noiembrie, Prahova Classic Nights organizează concerte de Crăciun pe 29 și 30 decembrie, urmând ca invitații să fie anunțați la începutul lunii.

Prahova Classic Nights reprezintă un concept artistic creat de mezzosoprana Margarita Mamsirova, în colaborare cu Zamora-Estate și cu artiști celebri. Aceștia au inițiat o manifestare unică în Romania, aducând împreună, în această serie de concerte, staruri muzicale internaționale.

Castelul Cantacuzino din Bușteni, construit între anii 1901 și 1911 de Prințul Gheorghe G. Cantacuzino, a fost deschis publicului pentru vizitare începând cu 2010. Castelul Cantacuzino a găzduit unele dintre cele mai impresionate și interesante expoziții din România. Astfel, începând din 2015, iubitorii de artă s-au putut bucura de litografii și gravuri ale celebrilor Salvador Dali, Pablo Picasso, Marc Chagall, Vincent van Gogh, simezele edificiului purtând, în prezent, litografiile artiștilor Toulouse-Lautrec, Camille Hilaire, Pablo Picasso, Marc Chagall și Henri Matisse.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, www.prahovaclassicnights.ro și la numărul de telefon 0733 501 575.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni