Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

28 martie 2024

S-a deschis Târgul Internațional de Turism din Londra (WTM 2017)


În perioada 6-8 noiembrie a.c. la Londra (Anglia) are loc Târgul Internațional de Turism (WTM 2017). Acesta se desfășoară la Complexul Expozițional ExCel și reunește cinci mii de expozanți din peste 180 de țări și regiuni.

La World Travel Market London participă companii de turism, oameni de afaceri, profesioniști din industria turismului, miniștri ai turismului, ambasadori din numeroase țări, Târgul reprezentând o ocazie extraordinară pentru crearea și stabilirea de contacte și promovarea destinațiilor și ofertelor turistice.

World Travel Market este cel mai important eveniment global din industria turismului, generând o cifră uriașă de contracte de afaceri între participanți.

Întreg spațiul expozițional de la ExCel este împărțit pe continente cu indicatoare foarte bine vizibile, făcând orientarea ușoară în acest loc imens. La standurile de expunere din diferite țări au loc evenimente menite să aducă mai aproape de vizitatori cultura și tradiția de acasă, este interpretată muzică tradițională, sunt oferite degustări de produse tradiționale, sunt expuse sculpturi și lucrări artizanale executate de meșteri locali.

România este prezentă cu mai multe standuri expoziționale care oferă broșuri cu informatii despre frumusețea țării noastre și atracțiile turistice importante. Excelenta Sa Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra a vizitat standurile expozitionale ale Romaniei si i-a salutat pe cei care expun si promoveaza imaginea Romaniei in aceste zile la Targ.Târgul va fi deschis timp de 3 zile, zilnic între orele 10.00 -18.00.

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni