Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

24 aprilie 2024

Muzicon, prima conferință despre industria muzicală din Timișoara


COMUNICAT

Muzicon

3-4 Noiembrie 2017

Timișoara | Ambasada

Au mai rămas doar câteva zile până când industria muzcală din Timișoara va sta față în față cu profesioniști ai managementului artistic, comunicării și producției de eveniment din România. Bogdan Șerban (realizator Radio Guerrilla), Ioan Constantin (Club Expirat), Tavi Horvath (solist Implant pentru Refuz), Dan Byron (lider trupa byron), Carina Sava (manager Vama), Codruț Dumitrescu (manager Overground Music), Andreea Iager-Tako și Norbert Tako (cofondatori PLAI Festival și AMBASADA), Antonio Nartea (PR&comunicare club Expirat) și Emil Biebel (fondator Viniloteca) sunt doar câțiva dintre cei care se vor afla vineri, 3 noiembrie și sâmbătă, 4 noiembrie la AMBASADA pentru a da mai departe din cunoștințele acumulate în anii în care au testat ce merge și ce nu merge în industria muzicală din România.

„Ne dorim să avem un dialog între public și cei de pe scenă, așa că structura evenimentului este gândită cu tot cu acestă punte de discuție. Cu toții mai avem multe de învățat despre ce și cum se face bine în zona artistică românească”, spune Bogdan Cotîrță, organizator al evenimentului.

Dacă ziua de 3 noiembrie e dedicată discuțiilor, într-o conferință structurată pe teme de discuție, ziua de 4 noiembrie aduce patru workshop-uri din zone de interes diferite, dar complementare. Astfel, patru ateliere vor fi susținute de patru profesioniști: Identitatea vizuală a artiștilor (Ovidiu Hrin – designer, manager Synopsis Media), Song Writing (Dan Byron, lider trupa byron), Social Media pentru artiști (Iulia Pop – PR&comunicare Overground Music) și Kit-ul de presă al artistului (Cosmin Ionescu – PR&comunicare Overground Music).

Accesul la MUZICON este gratuit și se face pe bază de înscriere prealabilă. Formularul de înscriere poate fi găsit pe site.

Conferința este organizată de Asociația Culturală Antagon,  activă de mai mulți ani pe piața evenimentelor culturale din Timișoara. Evenimentul cu care și-a început activitatea este Antagon Festival, festival de teatru independent, ajuns în 2017 la cea de-a patra ediție. Asociația îl are ca președinte pe Bogdan Cotîrță, și el un exponent al mediului cultural timișorean – ca lead vocalist al trupei Melting Dice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni