Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

28 martie 2024

Grădina cu Artiști – Grădina de primăvară


 

În weekendul 22 – 23 aprilie ne reintrăm în ritm, dăm jos din straturi și din moleșeală și ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, Grădina cu Artiști, din parcul Grădina Icoanei.

Sâmbătă, 22 aprilie, plănuim să vă trezim cu un workshop de percuție cu djembe (tobe africane), tamburine, maracas, oceandrum și multe alte minuni de zornăit, lovit și zăngănit susținut de Jean-Baptiste Manitou și Ana Maria Arlequin, iar duminică, 23 aprilie,  vom avea un concurs de Cards against Humanity susținut de prietenii noștri de la Creative Board Gaming.

 

Pentru că intrăm în al șaptelea an de când la Grădina cu Artiști am scos artizanii în stradă, pregătim târg mare cu 50 de meșteri pricepuți care ne aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, înghețată și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

 

Nu îi chemăm doar să își expună comorile dar să ne arate și din secretele manufacturării așa că vă așteaptă multe ateliere pentru cei mici și mari: de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu)și  Asociația-Editura Istoria Artei, de împâslit lână cu Roxana Ștefănescu de la handmade-shic.ro, decoupage și go cu Igloo after-school și de decorațiuni cu flori din hârtie colorată și personaje din linguri cu Asociația Culturală Sarang Hangug.

 

În zona de lounge puteți lenevi pe perne unde iarba crește, puteți savura o cafea aromată și vă mai provocăm cu tatuaje temporare cu henna de la Henna Journey și codițe colorate cu ață făcute de fetele de la Artizane.

 

Ca de obicei, prietenii noștri de la Dog Rescue România vin cu căței și pisici de cunoscut, iubit și adoptat iar Fundaţia Visul Luanei și Wilderness Research and Conservation ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obișnuiți.

 

Se vor mai găsi în Grădina de primăvară cei mai faini artiști care cântă muzica străzii, cauză de susținut de la minuni.ro, expoziție de la Andreea Angheluță Atelier și standul comunității Work at Home Moms România, unde puteți afla cum vă gestionați impulsurile creatoare când familia crește.

 

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.

 

Anul acesta vă așteptăm la patru ediții: Grădina de Primăvară (22 – 23 aprilie), Târgul de Moși (20 – 21 mai), Sânzienele (24 – 25 iunie), Sărbătoarea Recoltei (16 – 17 septembrie).

 

Programul complet al Grădinii de primăvară îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.

gradina-cu-artisti-gradina-de-primavara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni