Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

5 martie 2024

Pavilionul României la IFE 2017, cea mai importantă manifestare expozițională de profil alimentar din Marea Britanie


Comunicat de presă

La 21 martie 2017, Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a vizitat  Pavilionul României din cadrul târgului International Food & Drink Event (IFE), care se desfășoarǎ între 19  şi 22 martie 2017 la ExCel Londra.

18 firme românești din domeniul alimentar participă la IFE 2017, cea mai importantă manifestare expozițională internațională de profil din Marea Britanie, care se organizează odată la doi ani. La această ediție expun peste 1000 de companii din 62 de țări, fiind estimată prezența a cca. 30.000 de vizitatori.

Aaylex Prod, Avicarvil Food & Distribution, Avicola Buzău, Annabella Fabrica de Conserve Râureni, Bradet, Avicola Lumina Constanța, Boromir Ind, Cosm Fan Carmangerie, Croco, Europrod, Industrializarea Cărnii Kosarom, Pan Food, Salamandra Plus, Tano Prod Impex, Tip Top Food Industry, Tracian Beef, United Brands of Balkans și Tual Fast Change ‘98 expun o gamă variată de produse alimentare, precum carne de vită și pui, preparate din carne, produse de patiserie și dulciuri, conserve de legume și fructe și dulcețuri.

Ambasadorul României a discutat cu firmele românești expozante despre capacitățile de producție, relațiile și strategiile de export pe piața britanică, precum și așteptările producătorilor români din domeniul alimentar.

Pe parcursul evenimentului au loc prezentări de produse, o mare parte din programele zilnice ale expoziţiei fiind dedicată seminariilor, studiilor de caz și tendinţelor din domeniu, precum şi mijloacelor de internaţionalizare ale firmelor.

În anul 2016, firmele românești au exportat, în Marea Britanie, produse alimentare și băuturi în valoare de 80 milioane euro, reprezentând o creștere de 21% comparativ cu anul precedent.

londra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni