Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

12 iulie 2024

“Întâlniri Subiective” la Metropolis Art Collection


DanaArtGallery și Metropolis Art Collection vă invită la o expoziție de grup care cuprinde lucrări de artă diverse în tehnicile pictură și grafică.

 

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 13 martie 2017- 31 martie 2017, de luni până sâmbată între orele 12:00 și 20:00.
Vă asteptăm cu drag la vernisajul expoziției pe data  de 15 martie 2017, ora 18.00.

Metropolis Center, Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, București
Expun artiștii:

ALEXANDRU MIHAI POPA, BRENDEA COSMIN, CORINA PREDA-PERIANU, COMAN GHEORGHE, DANIEL TURLIU, EUGEN VASILE IOVAN, ELIZA POPA, FRORIN ȘUȚU, JARDĂ MARIA.

 

„Am pornit de la un grup mic, cu aceleași afinități tehnice și spirituale. Treptat, prin propuneri din interiorul grupului ales, grupul a ajuns din ce în ce mai numeros. Am ajuns într-un final la un număr mare de artiști plastici, pictori și graficieni. Vom prezenta peisaje clasice, fragmente din interioarel de mănăstire, însă, în același timp și tot felul de creaturi himerice ale peisajului subacvatic, realizate într-o maniera grafică. Este o expoziție complexă, bogată în viziuni și trăiri alese. Am ales să o intitulam ‘’Întâlniri subiective’’. Suntem din generații diferite, cu viziuni diferite, în același timp cu tehnici și raportări cat se poate de diverse. Va fi o expozitie ‘’altfel’’, va fi unitara, tocmai prin lipsa ei de unitate, unitatea o veți simti la final dupa ce vă veți întalni cu creațiile celor nouă artiști. Puntea de legatură și ceea ce ne leagă este profesionalismul sau dorința sinceră de profesionalizare, la care, fiecare dintre noi, indiferent de generatie, ne raportam.’’ Daniel Turliu

 

Prezintă : Roxana Păsculescu și Bogdan Panțu.
INTALNIRI SUBIECTIVEmic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni