Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

24 aprilie 2024

„Eu și Endometrioza” prima întâlnire față în față la Constant


Stimați colaboratori,

 

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că, în data de 24 februarie 2017, orele 14.00 p.m. va avea loc la Constanța prima întâlnire Eu și Endo din acest an, dedicată pacientelor diagnosticate cu endometrioză!

Acestea vor avea pentru prima dată ocazia să adreseze întrebări pe această temă medicilor Spitalului Euromaterna, care au înțeles necesitatea conștientizării endometriozei în rândul pacientelor de toate vârstele, afecțiune care vizează aproape 180 de milioane de femei din întreaga lume, dintre care peste 500.000 sunt numai la noi în țară.

Pentru întâlnirea din 24 februarie, realizată în colaborare cu Euromaterna, doi medici ai acestui spital vor sta la dispoziția pacientelor pentru a răspunde întrebărilor legate de endometrioză:

Doamna doctor Coralia Ștefănescu, Medic primar obstetrică-ginecologie, cu supra specializare în Medicina Materno-Fetală și Tratamentul infertilității de cuplu/reproducere asistată, Doctor în științe medicale și Coordonator al Departamentului de Medicină Materno-Fetală.

Alături de dânsa va fi și doamna doctor Virginia Șerbu, Medic Primar Obstetrică – Ginecologie, cu competențe în Ultrasonografie, obstetrică, ginecologie și Histeroscopie, supra specializare în Tratamentul Infertilității și Tehnici de Reproducere Umană Asistată.

Participarea la acest eveniment este posibilă numai cu confirmare prealabilă la numărul de telefon: 0752866451 deoarece locurile în sală sunt limitate.

 

Eu și Endo reprezintă o serie de întâlniri lunare, dedicate pacientelor cu endometrioză de la noi din țară, parte a proiectului Eu și Endometrioza.

intalnire euromaterna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni