Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 aprilie 2024

Spectacolele saptamanii la Teatrul Rosu



„Scuzați, pardon, m-am răzgândit” – 12 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

„Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea…..”
Frumuseţea s-a născut la ţară; se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.
Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.
Regia: Marina Malaia. Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol.
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376.
Accesul se realizează începând cu ora 19.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.
12016301_10207371027290878_1965286820_o


 
 
 
 
 

„Între două femei” – 12 Februarie 2017, ora 17:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

12-feb„Între două femei”, de Mihai Ignat. Regia: Andrei Cotarcea
Personaje:
Tânăra – Ioana Ancuţa Vochin
Femeia –  Sidonia Bogomaz
O soţie prinsă în a doua tinereţe a vieţii sale află că este înşelată de soţul său. Omul căruia i-a dăruit doi copii, frumuseţea şi cariera ei. Dar de ce îi este teamă protagonistei noastre? De actul infidelităţii, de faptul că nu se mai uită niciun bărbat la ea sau de singurătate? Raspunsul acestor întrebări îl caută soţia în faţa amantei.
Tânăra amantă nonconformistă, nu doar că ia în râs situaţia creată, ci are grijă să învârtă cuţitul în rană. Curajul tinerei amante şi disperarea soţiei împletesc o poveste comico-tragică,  penibilă, inimaginabilă în care răsturnarea de situaţie salvează frustrări, disperări şi declanşează pofta de râs.
Cine este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta? Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar în care vodka reprezintă alinarea disperarilor lor, dar şi o nouă perspectivă în momentul în care soţia o invită pe amantă să bea ceva tare împreună.
Acces 15:30 – 16:45. Rezervări 0723 196 376. Preț bilet 25 lei.
 

Teatru pentru copii: „Prințesa mofturoasă” – 12 Februarie 2017, ora 12:30 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

 “Prinţesa mofturoasă” este un spectacol pentru copii şi nu numai, ce îşi propune, cu foarte mult umor şi imaginaţie, să dezvolte mai multe aspecte din educaţia celor mici: formarea unui psihic sănătos, socializarea, formarea relațiilor de prietenie, toleranța, ajutorul reciproc, lucrul în echipă etc.
12-feb-h-12-30
În prezent, copiii tind să acorde o atenţie sporită mediului virtual, jocurilor pe calculator şi programelor tv. Acest spectacol îşi propune să deturneze atenţia lor spre lucruri reale. În spectacolul “Prinţesa mofturoasă”, aceasta se realizează prin interacţiunea copiilor cu actorii şi participarea directă a celor mici în cadrul spectacolului. Astfel, copiii trăiesc odată cu eroii lor de pe scenă, le împrumută frământările, învaţă să ia atitudine, le imită limbajul etc.
În spectacolele de teatru pentru copii, orice element poate căpăta o semnificaţie: costumele actorilor, decorul, vocea personajelor, înfăţişarea şi, mai ales, faptele ce pot constitui o lectie plină de învăţăminte pentru cei mici.
Actori: Darius Daradici, Ana Maria Carablais (văzuți în spectacolul „Soțul soției mele”) / Steliana Bălăcianu, Eduard Cîrlan („Unde dai și unde crapă”, „Libera alegere”), Mircea Lascuș / Mihai Niță.
Preț bilet 25 lei. Rezervări 0723 196 376. Acces 11:00 – 12:15.
 

„Soț de vânzare”- 10 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

sot

După Mihail Zadornov. Regia Marius Gîlea. Cu Ana Odagiu, Marius Gîlea, Maria Radu.
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!
Preț bilet: 25 lei. Accesul se poate face începând cu ora 18:30, iar rezervările se revendică până la 19:45. Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.
 

„O femeie împărţită la doi” – 09 Februarie 2017, ora 20:00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

DSC_2177
DSC_2211
DSC_2248

 

“O femeie impărțită la doi”, de Ana Odagiu
Distribuția: Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pana, Vlad Trifaș
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu
Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își inchipuie ce se petrece pe la spatele său?
Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina.
Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia “O femeie impărțită la doi”.
Preț bilet: 25 lei. Acces 18:30 – 19:45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Echipa Teatrul Rosu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni