Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

12 iulie 2024

Expoziție la F64: România prin ochii lui Sebastian Vasiu


Sărbătorim aniversarea României în fiecare an pe 1 decembrie și pentru ultima lună din 2016 F64 a pregătit un eveniment special pentru a marca momentul. Este vorba despre o expoziție dedicată oamenilor și locurilor memorabile din România, pe care fotograful Sebastian Ionuț Vasiu, recunoscut în comunitatea fotografilor sub pseudonimul de Sebastiaen, a reușit să le surprindă într-o serie de cadre impresionante. Timp de o lună acestea vor putea fi admirate în sala expozițională a magazinului F64.

Vernisajul expoziției „România prin ochii lui Sebastiaen“ se va desfășura pe 8 decembrie, de la ora 19:00, la F64 (bulevardul Unirii nr. 45). Odată cu aceasta, fotograful își continuă seria de expoziții dedicate țării noastre, după „România din colț în colț“ și „România, oameni și locuri“, realizată împreună cu Sorin Onișor și Bogdan Comănescu, în 2014, dar și „Cui îi aparține patrimoniul?“ în 2015. Imaginile pe care iubitorii de fotografie le pot vedea la F64 sunt spectaculoase datorită abordării fotografice și prelucrării imaginilor.

 

„La expoziția aceasta – România prin ochii mei – aştept ca vizitatorii să descopere o altă perspectivă asupra fotografiei de peisaj. Am ales în special fotografii alb-negru, cu un contrast aparte, caracteristice pentru fragmente din istoria țării și a evoluției acestui popor. Expozițiile mele de până acum sunt dedicate României, în primul rând pentru că sunt patriot și descopăr astfel țara pas cu pas, cadru cu cadru. Apoi, ador fotografia de peisaj, de călătorie, care te împinge să pornești și tu în propria aventură, dar și fotografia documentară prin arhitectură sau fotojurnalism rural“, a declarat Sebastian Vasiu. Mai multe informații despre el sunt disponibile într-un interviu publicat peblogul F64.

 

Sebastian este și membru în juriul concursului „Misiune fotografică 0015“, lansat de F64 cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate. Acesta se adresează pasionaţilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregătire. În perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, în fiecare miercuri, F64 lansează o nouă misiune și implicit o temă de fotografie pentru următoarea săptămână. Cei care doresc să se înscrie într-una dintre cele mai mari provocări fotografice lansate până acum în România o pot face pe pagina campaniei.

 

Despre F64

Cu o experiență de 15 de ani pe piața românească, F64 este cel mai mare retailer de echipamente și accesorii pentru imagine (foto și video). Portofoliul companiei include aproape 70.000 de produse, fiind astfel și cel mai mare magazin de profil din Sud-Estul Europei. F64 operează atât magazinul onlinef64.ro, cât şi unul dintre cele mai mari magazine fizice de profil din regiune. F64 a înregistrat în 2015 o creştere de 8% a cifrei de afaceri, ajungând până la 101,2 milioane de lei (22,8 milioane de euro), în condițiile unei scăderi a pieţei foto cu 12,4% (27 milioane de euro).

 

Compania a primit recunoașteri precum cel mai bun magazin IT & C în cadrul GPeC 2015, Magazinul online al anului 2015 în cadrul Romanian E-commerce Gala Awards, precum și premiul pentru cel mai bun blog de companie în 2016 (acordat în cadrul Webstock).

Pentru noutățile legate de domeniul foto și F64, vizitațif64.ro și urmăriți-ne peInstagram, Facebook, șiTwitter.

F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

afis_romania-prin-ochii-lui-sebastiaen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni