Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

18 martie 2024

Acordarea Premiilor Turismului Mondial la Târgul Internațional de Turism


Pe data de 7 noiembrie a.c., între orele 18.30-19.30. (ora României), în ziua de deschidere a Târgului Internațional de Turism, la ExCEL a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Turismului Mondial, eveniment anual sponsorizat de către Corinthia Hotels, The New York Times, United Airlines și Reed Travel Exhibitions. Prezentarea premiilor a fost făcută de către Peter Greenberg, editor al SBC News Travel și expert in călătorii recunoscut la nivel mondial.

Premiile Turismului Mondial pentru anul 2016 au fost prezentate către următoarele organizații: Lindblad Expeditions, DER Committed to the World Initiative by DER Touristika și Tompkins Conservation. Acordarea acestor  premii reprezintă recunoașterea inițiativelor remarcabile și ale eforturilor depuse de către cei onorați în conservarea naturii, pentru dezvoltarea sustenabilă a turismului și asistarea comunităților locale.

Primul premiu a fost acordat către Lindblad Expeditions “în semn de recunoaștere a dedicării sale în conservare, cercetare, educație și dezvoltarea comunității în zonele geografice pe care le explorează, și stabilirea Fondului Național Geografic- Lindblad Expeditions. Împreună cu invitații săi, Lindblad a colectat 12,7 milioane de dolari pentru proiecte critice încă din 1997.”

 

Al doilea premiu a fost acordat către DER Committed to the World Initiative by DER Touristik “în semn de recunoaștere a programului ei, Dăruiește Educației un Cămin, care din 2014 a sponsorizat prin intermediul DER Touristik Foundation e.V., construirea și expansiunea a peste 20 de școli în 15 țări din jurul lumii, oferind copiilor și tinerilor o educație și un viitor mai bun.”

 

Al treilea premiu a fost acordat către Tompkins Conservation “în semn de recunoaștere pentru cei 25 de ani de lucru, stabilind noi zone protejate, recuperând specii periclitate, susținând activismul pentru protejarea locurilor sălbatice și ale animalelor, și promovând comunități sănătoase în Chile și Argentina prin crearea de parcuri naționale.”

Premiul Inspire a fost special proiectat și produs artizanal pe insula Malta de către Mdina Glass și celebrează calitățile spiritului de inițiativă și a viziunii care îi inspiră pe ceilalți să atingă noi vârfuri.

Evenimentele continuă la ExCEL, Târgul oferind o ocazie foarte bună pentru a crea și dezvolta relații de afaceri și a promova obiectivele turistice la nivel global.

 

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

 

dscn5122 dscn5110 dscn5113 dscn5109

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni