Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

25 mai 2024

Premiul pentru EXCELENȚĂ ÎN JURNALISM la nivel național


Asociația Rosenau Turism, alături de partenerul dintotdeauna Oraşul Râșnov a decernat ieri Premiile de excelență în turism pentru anul 2023.Mulțumim tuturor sponsorilor, mulțumim Rosenau Events pentru găzduire și îi felicităm pe toti premianții!Avem alături de noi oameni minunați, dedicați în promovarea Râșnovului și care pun mult suflet în toată munca de ridicare a nivelului calitativ pentru serviciile turistice oferite!


Emisiunea CU…MINTE DE WEEKEND, realizator Andreea Ionescu, a primit Premiul pentru EXCELENȚĂ ÎN JURNALISM la nivel național, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Turism, desfășurată la Râșnov în seara zilei de 5 aprilie 2024.

„Pentru un om și o echipă care se încăpățânează să facă radio de calitate. Pentru un post de radio care promovează cultura autentică și de calitate. Pentru o energie și un profesionalism care ne inspiră și pe noi. Doamnelor și Domnilor, premiul este acordat Radio România Cultural, emisiunii ’Cu…minte de weekend’, realizator Andreea Ionescu. (Daniela Bonta, președinte Asociația Rosenau Turism)”

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni