Go to ...

Mandri de parteneriatul cu Agerpres

Agentia Nationala de Presa a Romaniei

RSS Feed

12 iulie 2024

A cincea ediție a Școlii Internaționale pentru Patrimoniu, Cultură și Artă „Constantin Brâncuși” 29 iunie – 7 iulie 2023.


COMUNICAT

Fundația Maria pentru UNESCO anunță tabăra internațională de acțiune de voluntariat în contextul WHV – Școala Internațională de Patrimoniu, Cultură și Artă „Constantin Brâncuși”, sub auspiciile Inițiativei Voluntari a Patrimoniului Mondial UNESCO – „Working on the Future”  organizată sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO.

Ediția a V- a are ca interes primar salvgardarea patrimoniului rural tradițional. 

Tabăra de voluntari oferă tinerilor pasionați de patrimoniu, cultură și artă o oportunitate valoroasă de a se angaja activ în proiecte de conservare a patrimoniului cultural și natural. Voluntarii vor avea ocazia să participe la proiecte de conservare a patrimoniului, să participe la seminarii, ateliere și prelegeri susținute de experți în domeniu, precum și să cunoască alți tineri pasionați din întreaga lume.  

Participă studenți și tineri profesioniști cu vârste între 18 și 32 de ani cu studii în domeniile artei, patrimoniului și arhitecturii.

More Stories From News

About Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni